Kto sme

Tri Šišky s.r.o., Schumerova 26, 917 01, Trnava, IČO 51674432

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Týmto ako dotknutá osoba vyjadrujem prevádzkovateľovi Tri Šišky s.r.o., Schumerova 26, 917 01, Trnava, IČO 51674432 s svoj súhlas so spracúvaním mena, priezviska, adresy trvalého pobytu, emailovej adresy, tel. kontaktu na nasledovné účely a po nasledovnú dobu:

1. členstva, a to počas celej doby aktívneho členstva a po ukončení aktívneho členstva, až do odvolania

2. marketingu, a to počas celej aktívneho členstva a po ukončení aktívneho členstva, až do odvolania

Týmto ako zákonný zástupca dotknutej osoby vyjadrujem svoj súhlas so spracúvaním mena, priezviska, adresy trvalého pobytu dotknutej osoby na nasledovné účely a po nasledovnú dobu:

1. členstva, a to počas celej doby aktívneho členstva a po ukončení aktívneho členstva, až do odvolania

2. marketingu, a to počas celej aktívneho členstva a po ukončení aktívneho členstva, až do odvolania

Súhlas je možné kedykoľvek odvolať zaslaním žiadosti na emailovú adresu prevádzkovateľa info@babybalance.sk alebo písomnej žiadosti na adresu sídla prevádzkovateľa

Ako dotknutá osoba a zároveň aj ako zákonný zástupca dotknutej osoby vyhlasujem, že som si vedomá svojich práv v zmysle § 28 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a že mi boli poskytnuté všetky informácie podľa § 15 uvedeného zákona.

Zároveň vyhlasujem, že poskytnuté osobné údaje sú pravdivé a boli poskytnuté slobodne a dobrovoľne.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Súbory cookies

Ak sa registrujete na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri prihlasovaní. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach, ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť svoje osobné údaje.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.